UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

27.05.2017

Корпоративна виставка "AutoDistribution Україна"

У виставковому залі "АККО Інтернешнл" 27 травня 2017 року пройшла корпоративна виставка компанії "AutoDistribution Україна".

Група Компаній AutoDistribution Ukraine (AD Україна) - національний оператор в імпорті та дистрибюції автомобільних запчастин, компонентів, робочих рідин та аксесуарів. 
AD Україна - це розгалужена мережа філіалів по всій Україні, широкий асортимент товарів для вітчизняних та  зарубіжних, легкових і вантажних автомобілів, а також для сільськогосподарської техніки. Історія Групи Компаній розпочалась у 1994 році з заснування компанії Автотехнікс, а сьогодні в структуру AD Україна входять 7 компаній, кожна з яких має власну спеціалізацію.
У 2007 році Група Компаній ввішла у склад найбільшого європейского закупівельного союзу AutoDistribution International (ADl).
 
"AD OPEN" - це, в першу чергу, можливість безпосереднього спілкування спеціалістів та топ-менеджерів усіх галузей Automotive Aftermarket України зі світовими виробниками автозапчастин та аксесуарів.
Насичений графік тематичних конференцій і цікавих майстер-класів дав можливість спеціалістам авторемонтного бізнесу України отримати максимальну кількість корисної професійної інформації.
Більшість експонентів, представлених на виставці, являються постачальниками першої комплектації на конвейєри виробників автомобілів, що підтверджує їх високу компетенцію в технологіях ремонту та обслуговування сучасних автомобільних систем.
Найновіші розробки, демонстраційні стенди, сучасні рішення для автосервісів, тематичні презентації, площадки для прямих переговорів - все це відкриває перед участниками иа гостями виставки весь величезний спектр можливостей та послуг, які представляє група компаній AD Україна.

 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: