UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

14.05.2016

Фестиваль «Активна дитина» відкрився!

Незважаючи на дощову погоду, людей багато. І не дивно... А де ж ще так цікаво провести день всією сім'єю. У виставковому центрі «АККО Інтернешнл» кожен знайшов для себе цікаве.

Як завжди, зібрала багато прихильників пісочна анімація від фірми «Гра світла». Дівчата зайнялися виготовленням ляльок-мотанок, які є справжніми оберегами для сім'ї та бісероплетінням. Хлопців більше цікавлять різьблення по дереву і гончарне ремесло. Діти молодшого віку з радістю грають у сухому басейні з кульками від партнера Фестивалю ТМ Моршинська спортик. Цікаву програму підготував мобільний планетарій ATMASFERA. У шоу-зоні розпочався виступ творчих колективів будинку дитячої творчості «Шевченківець».

Ті ж, хто цікавиться спортом, можуть подивитися змагання юних спортсменів з хортингу, а також навчитися стріляти з іграшкових арбалетів і рушниць у дитячому тирі на стенді фірми DW-Toys. А для юних винахідників цікаві шоу демонструють фахівці центру «Експериментаніум».

Пригощає всіх один з кращих виробників молочної продукції ТМ Ама («Фірма «Фавор», Київ).

Також зі своєю новою продукцією - морозивом з ягідними джемами - знайомила відвідувачів ТМ VIVO (закваски).

І попереду ще багато різних майстер-класів, розваг, шоу, у тому числі розіграш призів та подарунки від ТМ Екопупс, ТМ Ама, розважального парку «Скай Парк» та інших учасників. А завтра ще й відбудеться салют з повітряних кульок. А батьків чекають цікаві майстер-класи.

А ще тут можна придбати дитячі речі, книги, іграшки тощо.

Тому, якщо ваші плани зруйнувала погода, не сумуйте - приходьте до нас на Фестиваль «Активна дитина» до виставкового центру «АККО Інтернешнл», що в парку Пушкіна.

До речі, стоянка для авто безкоштовно.

Детальніше



 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: