UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

09.11.2016

Форум АВТОДОРЕКСПО 2016 почав свою роботу!

Сьогодні, 9 листопада, у приміщенні Виставкового Центру «АККО Інтернешнл» відбулася офіційна церемонія відкриття 14-го Міжнародного форуму «АВТОДОРЕКСПО 2016»! Як захід, який проходить за підтримки Міністерства інфраструктури України та Державного агентства автомобільних доріг України, Форум завжди починається з вітальних слів від перших осіб галузі. Цього року символічну стрічку перерізали Перший заступник Міністра інфраструктури України Євген Кравцов, а також новий Голова Укравтодору Славомір Новак.

У своєму зверненні до гостей та учасників Форуму, Євген Кравцов зазначив, що на сьогоднішній день будівництво доріг та розвиток дорожньої інфраструктури є пріоритетними і для уряду, і для Мінінфраструктури. Міністерство підтримує будівництво нових доріг, адже це сприяє розвитку промисловості країни в цілому і створює нові робочі місця. Кравцов висловив сподівання, що розвиток українських доріг буде тільки посилюватися завдяки зростанню фінансування. Адже цього року на дороги було виділено 16 мільярдів гривень, а у 2017 році ця сума повинна бути ще більшою. При цьому заступник міністра акцентував увагу на тому, що українські дороги повинні будуватися силами українських фахівців із застосуванням української техніки. На завершення, Євген Кравцов підтвердив, що Міністерство інфраструктури підтримує форум АВТОДОРЕКСПО на найвищому рівні – на рівні керівництва міністерства та Укравтодору.

Славомір Новак, який у жовтні цього року був призначений головою Державного агентства автомобільних доріг України, назвав Форум тим майданчиком, де зосереджена маса креативних ідей і висловив упевненість у тому, що цей захід дозволить вивчити європейський і міжнародний досвід у галузі дорожнього будівництва і принесе користь всім учасникам ринку. Пан Новак також запевнив всіх присутніх у тому, що "УКРАВТОДОР" буде підтримувати Форум і в майбутньому, адже цей захід сприяє появі в Україні доріг нової, кращої якості.

Після завершення офіційної церемонії почесні гості Форуму за традицією вирушили оглядати стенди і знайомитися з учасниками виставки. Саме цей майданчик став місцем першого знайомства нового голови Укравтодору з компаніями галузі, а для учасників дав унікальну можливість – поспілкуватися з першими особами галузі.

Нагадаємо, що 14-й Міжнародний форум «АВТОДОРЕКСПО 2016» проходить з 9 по 11 листопада у приміщенні виставкового центру «АККО Інтернешнл». Цього року тут представлені стенди більш ніж 40 компаній з різних країн світу. Вже в перші години роботи Форуму можна було відзначити досить високу відвідуваність.

Крім виставкової експозиції, гостей Форуму чекає також насичена ділова програма. У перший виставковий день тут проходять семінари «Використання польського бітуму» від компанії «Термінал-МК» та «PROZORRO: ключ до стабільного розвитку бізнесу і зростання продажів через майданчик PUBLIC BID» від компанії «PUBLIC BID». А у другий день форуму, 10 листопада, всі охочі зможуть відвідати Науково-практичну конференцію з проектування та будівництва автомобільних доріг і мостів, яка відбудеться з ініціативи Укравтодору та ДерждорНДІ.

Слідкуйте за подіями Форуму на Facebook!

Детальніше

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: