UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

02.06.2017

«Install Fest Ukraine 2017» - вперше в Україні проходить "День монтажника!"

У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" сьогодні відкрився «Install Fest Ukraine 2017» - перший в Україні фестиваль для монтажників та проектантів систем опалення, водопостачання та кондиціонування.
Організатор заходу - «Асоціація інсталяторів водопостачання, опалення та кондиціонування - АІВОК».
Фестиваль став інформаційним майданчиком для відомих виробників обладнання HVAC-ринку. Його головна мета - налагодити прямий діалог виробників і постачальників зі своєю цільовою аудиторією - монтажниками і проектантами.
Неофіційна назва фестивалю - «День Монтажника!»
 
Протягом двох днів гості фестивалю, окрім ділового спілкування на виставкових стендах, зможуть взяти участь в 1-му Чемпіонаті України серед інсталяторів, а також добре розважитися. На території парку Пушкіна облаштовані зони релаксу та драйву. Тут розташувалися атракціони і фуд- корти. Сюди можна приходити навіть з дітьми - для них організатори також приготували активні ігри. А на сцені  з 10 ранку до 22 вечора  проходить  музичний фестиваль за участю українських музичних колективів та головного гостя фестивалю - Mad Heads XL.
 
І найголовніше! На сцені під час фінального концерту фестивалю серед учасників конкурсу буде розіграно автомобіль Fiat Doblo!
 
 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: