UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

28.11.2016

KIEV FLOWER SHOW 2016

Цього року флористи з України, Грузії, Польщі, Росії, Білорусії, Румунії, Нідерландів, Азербайджану зібралися на Kiev Flower Show, щоб продемонструвати свої вміння і творчі фантазії, а фестиваль пройшов в оновленому форматі. Змінивши формат з закритої вечірки для флористів на повномасштабний фестиваль квіткових ідей, організатори відкрили двері заходу для всіх бажаючих.

Відвідувачі Kiev Flower Show 2016 мали можливість насолодитися численними виступами та майстер-класами, побачити колекції сучасних букетів і композицій, фантастичні квіткові інсталяції та різдвяні оздоблення, а це понад 200 робіт. Крім того, всі бажаючі могли взяти участь у практичних майстер-класах і створити свої перші роботи.

Програма KIEV FLOWER SHOW 2016 включала:

  • Міжнародний кубок з професійної флористики Flower Show Cup
  • Шоу-покази флористів світу
  • Колекції букетів та аксесуарів
  • Екзаменаційні роботи випускників школи Flower Show
  • Флористичне арт-кафе
  • Презентації товарів і послуг для квіткового бізнесу
  • Тренд-зону Botanical Art
  • Неймовірні квіткові інсталяції

У спеціально обладнаній презентаційної зоні можна було ознайомитися з навчальними програмами провідних українських флористичних шкіл, придбати спеціалізовану літературу або товари для флористів, отримати кваліфіковану консультацію по відкриттю власного квіткового бізнесу.

Також в рамках Kiev Flower Show 2016 був представлений концептуальний проект Botanical Art – сучасне оздоблення локації за допомогою сукулентів і екзотичних рослин.

Вперше в рамках Фестивалю пройшов Кубок з професійної флористики Flower Show Cup, де 20 учасників з 7 країн змагалися за першість. Метою Flower Show Cup є виявлення нових талановитих імен; визначення тенденцій у флористиці; демонстрація навичок роботи флористів з живим рослинним матеріалом; порівняння рівня майстерності флористів та їх творчих можливостей; популяризація флористики як мистецтва і як професії; зміцнення контактів між представниками квіткового сервісу; стимулювання продажів у квітковому бізнесі. Церемонія нагородження переможців відбулася 26 листопада на гала-вечірці Flower Party.

Kiev Flower Show – це майданчик для натхнення, передноворічних покупок і приємного проведення часу для любителів квітів, стильного декору і новаторського дизайну, а для флористів та декораторів – це невичерпне джерело ідей, корисні знайомства та контакти для бізнесу!

Детальніше: www.kievflowershow.com.ua, www.flowershowcup.com.ua

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: