UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

16.02.2017

Відбувся І-ий етап конкурсу на посади до Верховного Суду України

Сьогодні в павільйоні Виставкового Центру "Акко Інтернешнл" проходив дуже важливий для нашої країни захід - кваліфікаційне оцінювання кандидатів до Верховного Суду України.
16 лютого Вища кваліфікаційна комісія суддів України розпочала перший етап конкурсу. У конкурсному тестуванні взяло участь  625 кандидатів на посади суддів Верховного Суду. 
Як відмітив Голова ВККС Сергій Козьяков: «Вперше в історії України на конкурсних засадах формується Верховний Суд. Це національний проект, який є однією з головних імплементаційних частин судової реформи». 
Для допуску до конкурсу всі кандидати пройшли спеціальну перевірку  - ВККС направила близько 6500 запитів до уповноважених відомств та установ, зокрема Міністерства освіти і науки, МВС, НАЗК, НАБУ, Міністерства охорони здоров`я, Міноборони. За результатами спецперевірки до конкурсу допущено 630 кандидатів, 5 із них відсторонено від оцінювання  через відкриті кримінальні провадження.
Саме сьогодні відбулось анонімне письмове тестування, яке має визначити рівень знань кандидатів  у сфері права, у тому числі рівень практичних навичок та умінь у правозастосуванні.
Для безпеки заходу і неупередженості оцінки були застосовані безпрецедентні заходи.
По периметру зали, були розміщені камери спостереження, які записували тестування. Моніторингова група у складі 25 спостерігачів із 7 міжнародних проектів, а також  представників Громадської ради доброчесності стежили за ходом конкурсу.

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: