UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

05.02.2018

Міжнародний турнір з кросфіту "Kyiv Battle 2018"

Міжнародний турнір з кросфіту Kyiv Battle 2018 – не просто змагання у традиційному розумінні цього слова. Це наймасштабніша подія року в житті кросфіт-ком’юніті, у якій приймають участь найпідготовленіші та найсильніші атлети України та зарубіжжя. Це грандіозне видовище від якого у глядачів перехоплює дух, а серця б’ються в такт із стукотінням штанг. Час на змаганні перестає існувати, а весь зал перетворюється в суцільний нерв.
 
Турнір з кросфіту Kyiv Battle проводиться вдруге та вже став легендарним. Цього року він відбувся 3-4 лютого у столичному  комплексі «Акко Інтернешнл» за адресою: м. Київ, пр-т Перемоги, 40 – Б.
 
У змаганнях прийняли участь 60 найсильніших атлетів у категорії «Професіонали» та 60 у категорії  «Аматори». Призовий фонд змагань – 120 000 грн., переможець отримав 30 000 грн. та річний контракт з компанією Reebok.
 
Kyiv Battle 2018 - феєричне та інтригуюче спортивне дійство, адже на арені у запеклій боротьбі зійшлися  найсильніші та найвідоміші українські і зарубіжні кросфіт-атлети.
 
Головним суддею турніру був чемпіон світу, п’ятикратний чемпіон України з пауерліфтингу та сертифікований Crossfit Judge Антон Галагуз, тому підрахунок повторів та балів був неупередженим.
 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: