UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

15.07.2016

MasterCard запустила сервіс MasterPass в Україні

15 липня у Виставковому Центрі «АККО Інтернешнл» відбувся запуск платформи цифрових гаманців Masterpass на території Україні.

MasterPass можна порівняти з електронним гаманцем, у якому зберігаються дані різних платіжних карток і інструментів, а також адреси доставки.

Таким чином, здійснюючи покупку в інтернет-магазині, користувачеві потрібно лише обрати картку або рахунок, з якого він бажає здійснити платіж, і одну з своїх адрес, на яку хоче отримати доставку.

Вводити щоразу перше і друге не потрібно - таким чином досягається істотна економія часу.

При цьому платежі через MasterPass ще безпечніші, оскільки сайт магазину не отримує дані про карти і рахунки користувача.

Інтернет-торговці можуть підключити MasterPass безкоштовно, звернувшись до служби підтримки сервісу.

Після цього на сайті магазину з'явиться кнопка «Сплатити з MasterPass», яка дозволити покупцю здійснити оплату за декілька кліків без заповнення форм та реєстрації, що може позитивно вплинути на конверсії магазину. Обробка та безпечність платежів лежить повністю на MasterCard.

На сьогодні MasterPass доступний у 270 000 магазинах.

Наша країна стала 32 ринком, у якому запущений MastеrPass.

«Сьогодні Україна - найдинамічніший ринок електронної комерції в Європі. Згідно з дослідженнями, його зростання в 2015 році склало 35%», - говорять в компанії.

В Україні розрахуватися з допомогою MasterPass вже можна на сайтах понад 2000 інтернет-торговців. Також технологія працює у мобільних додатках. Наприклад, розрахуватись за таксі в додатку Etaximo.

Крім того, в компанії обіцяють, що за допомогою MasterPass можна буде платити не тільки в онлайні, але і в офлайн-магазинах завдяки технології безконтактних платежів NFC. У США таку можливість запустять в липні 2016 року, але в Україні вона з'явиться не раніше 2017-го.

Джерело: www.epravda.com.ua

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: