UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

02.10.2019

MUK EXPO 2019

2 жовтня наш виставковий центр приймає щорічну IT виставку MUK EXPO!
 
MUK EXPO щорічно збирає понад 1 500 українських і зарубіжних ІТ-фахівців. Свої рішення представляють більше 40 компаній-учасниць — лідерів ринку інформаційних технологій. На вас очікують нові рішення та технології від лідерів індустрії – APC, Autodesk, Cisco, Check Point, Commscope, Dell Technologies, EnGenius, Fortinet, FS Group, Fujitsu, Grandstream Networks, IBM, Juniper Networks, Microsoft, NetApp, Oracle, PacketLight, Penta Security, Quest Software, Radware, SaneBox, StarWind, Tripp Lite, Veeam, VMware та інших. Для вас працюватимуть понад 300 експертів групи компаній МУК і компаній-виробників, які зможуть надати професійні консультації та відповісти на всі ваші питання.
 
Протягом виставки на вас також очікують дві великі спеціалізовані конференції, які не мають аналогів в Україні – Security HUB та Cloud HUB.
 
MUK Security HUB – це сесія докладів, присвячених актуальним проблемам інформаційної безпеки, від світових лідерів у виробництві рішень для захисту від кіберзагроз: Cisco, Check Point, Fortinet, FS Group, IBM, Microsoft, Penta Security та інших.
 
MUK Cloud HUB – це конференція, яка присвячена новітнім продуктам та рішенням у сфері хмарних технологій. Доповіді в рамках Cloud HUB приділяють увагу таким темам, як сучасні бізнес-комунікації, інформаційна безпека хмарних сервісів, дані, бізнес аналітика та AI. Перед вам виступатимуть представники виробників хмарних продуктів – Autodesk, Bittitan, Dropsuit, Microsoft, Oracle, NetApp, Quest Software, Veeam, VMware та інші.
 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: