UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

07.04.2016

Виставка «Світ Канцелярії 2016» відкрилася!

Сьогодні, 6 квітня, в Києві у Виставковому Центрі «АККО Інтернешнл» розпочала роботу 16-а Спеціалізована виставка «Світ Канцелярії». Цього року захід значно збільшив свої масштаби і вже в перші години роботи показав високу відвідуваність.

В офіційній церемонії відкриття виставки взяли участь представники Української Асоціації Виробників Канцелярських Товарів – її нинішній голова і його попередники:

  • пан Юрій Федорчук, компанія «Арніка», голова УАПКТ з 15 березня 2008 і по теперішній час
  • пан Вадим Зібров, компанія «Імпорт-Офіс», голова УАПКТ з 18 лютого 2006 р. по 15 березня 2008 р.
  • пан Валерій Буряк, компанія «V&V», голова УАПКТ з 21 липня 2001 р. по 15 лютого 2004 р.
  • пан Євген Старков, компанія «Неокоммерс», засновник УАПКТ та її керівник у 1999-2001 рр.

Варто відзначити, що присутність осіб, які очолювали в різні періоди Українську Асоціацію Виробників Канцелярських Товарів (УАПКТ), майже у повному складі стало символічним і для виставки, і для галузі в цілому. Адже саме УАПКТ колись виступила ініціатором створення виставки «Світ Канцелярії», а її керівники у свій час були першопрохідцями канцелярського ринку нашої країни.

Всі виступаючі відзначили необхідність і значення виставки для канцелярського ринку України, а також, порівнюючи її з попереднім роком, висловили оптимістичний настрій на її подальше зростання та активізацію бізнесу в Україні, адже ключова галузева виставка є, водночас, і маркером стану ринку.

Так, у своєму вітальному слові перший президент Асоціації – Євген Старков – подякував організаторам і учасникам за те, що завдяки їх старанням виставка «Світ Канцелярії» стала традиційним місцем зустрічі провідних операторів ринку.

Зібров Вадим коротко розповів гостям про історію створення виставки та побажав подальшої плідної роботи. А чинний голова УАПКТ Юрій Федорчук задекларував, що «Виставка жива і буде жити!».

У 2016 році виставка «Світ Канцелярії» зібрала на своєму майданчику більше 60 компаній, що представляють всі сектори канцелярської індустрії. В експозиції представлені канцелярські товари, продукція для школи та діловодства, офісне приладдя, галантерея, товари для хобі і творчості, презентаційне та навчальне обладнання, бізнес-сувеніри і багато іншого.

Необхідно відзначити, що всі експоненти фундаментально підготувалися до виставки – красиві насичені стенди, широкий спектр новинок у кожного учасника. Так, наприклад, компанія «ТОП» креативно оформила свій стенд у вигляді зеленого газону з живими кроликами і рослинами, а серед її новинок – колекція ортопедичних рюкзаків.

Насиченою буде і ділова програма виставки. Заходи розраховані на керівників і власників магазинів і компаній, що торгують оптом і в роздріб. Серед них: авторський семінар визнаного експерта у сфері роздрібної торгівлі Геннадія Ткаченка на тему «Управління середнім чеком магазину», дискусійна панель з питань запуску власного виробництва з брендування продукції, а також ряд семінарів, присвячених просуванню за допомогою інтернет та e-mail маркетингу, створення інтернет-магазинів.

Виставка проходитиме з 6 по 8 квітня 2016 року у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» в Києві.

Детальніше

 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: