UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

05.04.2017

Виставка «Світ Канцелярії 2017» відкрилася!

Сьогодні, 5 квітня, 17-а Спеціалізована виставка «Світ Канцелярії» почала свою роботу у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» в Києві. Захід відзначається найбільшою за останні три роки кількістю учасників та масштабами експозиції, максимально можливими для павільйону, - понад 2500 квадратних метрів.
Офіційний старт роботі виставки за традицією дали на урочистій церемонії відкриття. Були присутні діючий президент УАПКТ, директор компанії «Арніка», Юрій Федорчук, а також його попередники: Вадим Зібров, компанія «Офіс-Імпорт», та Валерій Буряк, компанія «V & V». Спеціальним гостем церемонії став Генеральний директор компанії «Тетрада» Чайковський Володимир Сергійович, легендарна особистість і людина, яка стояла біля витоків канцелярського ринку України.
Всі учасники церемонії відзначили, що виставка «Світ Канцелярії» нарешті повернулася до своїх звичних масштабах. Стенди учасників займають всі доступні в павільйоні площі. Пан Зібров також подякував за зусилля компанію «АККО Інтернешнл», яка щороку збирає учасників виставки.
Володимир Чайковський відзначив як масштаби виставки, так і успіхи власної компанії, яка цього року представить на стенді 31 новий продукт. Він побажав усім присутнім плідної роботи та висловив надію на те, що представники малого та середнього бізнесу, які є основними відвідувачами виставки, отримають належну підтримку з боку держави.
У 2017 році експозиція виставки «Світ Канцелярії» розміщується на площі в 2500 квадратних метрів. Свою продукцію тут представляють більше 60 компаній. Це провідні українські виробники і постачальники канцелярських товарів найвідоміших брендів світу. Окремо варто відзначити, що зросло число іноземних учасників. У «Світі Канцелярії 2017» беруть участь 9 компаній, які приїхали представляти свою продукцію безпосередньо.
За традицією, в рамках виставки проходить ціла серія семінарів та майстер-класів, які можна відвідати абсолютно безкоштовно. Тут можна дізнатися, як правильно управляти роздрібним магазином та як побудувати культуру високого сервісу, а також розібратися в тонкощах нового трудового законодавства. У другий день виставки відвідувачі зможуть навчитися просуванню товарів за допомогою онлайн-маркетингу, розібратися, як створити свій власний інтернет-магазин, а також розглянути систему Prozorro як потенційне джерело нових клієнтів.
Виставка проходить з 5 по 7 квітня 2017 року виставковому центрі «АККО Інтернешнл» в Києві. Оформіть вхідний квиток онлайн, безкоштовно - з промокодом.

 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: