UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

12.09.2016

WEGAME 2016

10-11 вересня 2016 року в Києві на території Виставкового Центру «АККО Інтернешнл» відбувся другий захід, присвячений геймплей-індустрії і сучасним технологіям, — WEGAME 2016.

Цього року організатори підготували для гостей фестивалю незабутню шоу-програму з конкурсами, презентаціями найвідоміших світових та українських розробників, сучасну демозону, а також зону з настільними іграми та квест-кімнатами.

Фестиваль зібрав професіоналів кіберспорту на грандіозному LAN-фіналі з DOTA 2. Відвідувачі WEGAME мали можливість познайомитися тут з найвідомішими розробниками ігор і взяти участь у міні-турнірах з різноманітних дисциплін.

Не забув WEGAME і про косплеєрів. Кожен бажаючий зміг знову перевтілитись у свій улюблений образ, а запрошене професійне журі оцінювало виступи учасників в категоріях «аніме», «фільми», «комікси», «відеоігри».

Особливістю другого ігрового WEGAME став розподіл всього майданчика на дорослий та дитячий. Таким чином, ігрові баталії відбувалися як серед найменших, так і серед досвідчених геймерів. Розподіл торкнувся всіх основних напрямків фестивалю.

Крім того, на виставці були представлені геймпади, геймерські мишки та інше обладнання для комп'ютерних ігор. Фанати поп-культури змогли придбати цікаві сувеніри, фігурки анімешних героїв, комікси, настільні ігри та багато іншого, а для маленьких відвідувачів була створена спеціальна дитяча зона, де проходило безліч цікавих подій з розіграшем призів.

Організатор WEGAME, компанія «Смайл-Експо», вкотре довела, що технології інтерактивної і віртуальної реальності – майбутнє ігрової індустрії!

Детальніше: www.wegame.com.ua

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: