UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

08.07.2018

5-7 липня 2018 р. в конференц залі виставкового центру «АККО Інтернешнл» відбулася Міжнародна конференція «Формула Успіху: консолідація учасників ринку консалтингу в сфері нерухомості»

Міжнародна конференція «Формула Успіху: консолідація учасників ринку консалтингу в сфері нерухомості», організована АСБОУ і FIABCI-Ukraine.
В рамках конференції було організовано міжнародний круглий стіл за участю заступника Голови Фонду держмайна Євгена Асташева, глави Світової Ради Брокерів і Експертів, куди входять оцінювачі як підрозділ - Мануеля Ріццо Марко Маттеіні і доктора Сопон Пончокчая, - а також глав всеукраїнських професійних об'єднань України як ріелторів ( Віктор Несін, Юрій Піта), так і оцінювачів (Сергій Фролов, Степан Максимов), членів ради директорів FIABCI-Україна (Ганна Ко аль, Євгенія Мірошниченко, Катерина Пилипчук) та лідерів думок на ринку нерухомості України, таких як Артур Оганесян, Валерій Воронін, Олена Маленкова і інші.
У період міжнародної конференції учасники змогли побувати на лекції Марко Маттеіні про «Глобальні Тренди в архітектурі і дизайні», на майстер-класі від Мануеля Ріццо «Про секрети прибутковості міжнародного бізнесу в нерухомості» і на тренінгу від Доктора Сопон Пончокчая «Про визначення ціни складних об'єктів », що стала вишенькою на торті цього довгого дня.
У FIABCI-Україна оптимістично оцінюють результати даного заходу: «Ми знаємо, що закон про ріелторську діяльність після такої командної гри просто зобов'язаний стати кращим в світі!»

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: