UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

12.06.2021

У суботу, 12 червня, в Києві в виставковому центрі «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» відбулось шоу боксу під егідою В1 Boxing Promotions.

Головними подіями стали чергові поєдинки на профі рингу суперважковаговика Владислава Сіренко і полулегковаговика Олега Малиновського.

Суперник Владислава Сіренко (16-0) - 35-річний Невфель Уата (18-3), француз алжирського походження, зростанням два метри, двоюрідний брат знаменитого футболіста Каріма Бензема.

У головній події було протистояння Олега Малиновського (27-0) з уродженцем Намібії Натаніель Какололо (11-1-1) за пояс WBO Intercontinental в напівлегкій вазі

 

Шоу запам'яталося видовищними поєдинками, неповторними емоціями та повним залом прихильників боксу, від якого неможливо відірватися!

У спів-головній події вечора Владислав Сіренко здобув 17-ту поспіль перемогу на профі ринзі, ефектно нокаутувавши Невфеля Уату в четвертому раунді.

Головний поєдинок шоу тривав усю дистанцію. Олег Малиновський та Натаніель Какололо продемонстрували напружений та близький бій за титул WBO Intercontinental 💪

Перемогу рішенням більшості суддів здобув українець 👏

Також, чергові перемоги у професіоналах здобули Валентин та Богдан Штонди, Інна Статкевич, Ігор Шевадзуцький та Олександр Тесленко!

 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: