UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

15.06.2018

Відбулося нагородження переможців дегустаційного конкурсу напоїв

У Виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулося нагородження переможців Дегустаційного конкурсу напоїв Best Drink 2018.
 
Глава дегустаційної комісії, провідний експерт-дегустатор, автор рецептур багатьох напіточний українських брендів В.Н. Попова привітала учасників конкурсу з відмінними результатами. Всі зразки отримали високу оцінку - Гран-Прі та Перше місце. Приємно відзначити, що наші виробники випускають такі різноманітні якісні продукти. Ми дякуємо всім учасникам за цікаві, оригінальні напої - це води, соки, пиво, вино, а також алкогольні напої. Оригінальна рецептура, відмінні смакові якості, натуральні інгредієнти - все це відрізняло продукцію, що бере участь в конкурсі. Особливо відзначила глава комісії соки Пан-Еко, пиво виробництва заводу «Полтавпиво» ​​(Гейзер Грейпфрут і Гейзер Крик Макс), крафтового горілки і настоянки, а також продукти категорії дистилят (Полугар цукровий бочковий).
 
Переможці отримали медалі та дипломи. Вітаємо всіх учасників і бажаємо подальших успіхів у виробництві якісних вітчизняних напоїв!

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: