UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

24.05.2019

Plug-In Ukraine 2019

З 24 по 26 травня 2019 року у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» проходить четверта міжнародна виставка електротранспорту і гібридів Plug-In Ukraine 2019 та 15-та міжнародна виставка VELOBIKE 2019
 
В рамках повномасштабної спеціалізованої виставки екотранспорту представлені електромобілі, гібриди, мопеди, скутери, електровелосипеди, зарядні станції, акумуляторні батареї, контролери, програмне забезпечення, аксесуари (кабелі, перехідники тощо), сервісні послуги та лізингові компанії.
 
Виставка організована за офіційної підтримки Міністерства інфраструктури України, Держенергоефективності та Всеукраїнської Ассоціації автомобільних імпортерів і дилерів.
 
Відвідувачі виставки зможуть не тільки ознайомитися з електротранспортом на стендах компаній, але і протестувати деякі моделі, попередньо записавшись на тест-драйв. Будуть проводитися тест-драйви електричних автомобілів від провідних автовиробників, відбуватимуться зустрічі представників автоклубів і постачальників електротранспорту.
 
Ділова програма виставки буде наповнена семінарами, виступами експертів галузі, під час яких у відвідувачів буде можливість дискутувати і задавати питання.
 
Переходь на електротранспорт! Стань частиною «зеленої» України!

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: