UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

20.04.2017

Презентація новітніх лікувальних препаратів FREE FEET

У конференц залі виставкового центра «АККО Інтернешнл» відбулась офіційна презентація ТМ ADN FREE FEET. Компанія ADN представляє лінію новітніх лікувальних препаратів FREE FEET, розроблену для лікування і догляду за стопами ніг. Ця лінія є професійним і найбільш дієвим рішенням для досягнення найкращих результатів в області подології і лікувального педикюру.

Нова концепція препаратів заснована перш за все на точних високоефективних формулах, які розроблялися за новітніми вдосконаленим технологіям в області дерматології. Препарати лінії FREE FEET в поєднанні з новітньою методикою обробки ступнів і нігтів дають швидкі і відчутні результати, без побічних ефектів. Методика не вимагає використання апаратів в процедурі. Навчання даною методикою проводиться фахівцями компанії AND.

Додатково до професійної лінії для роботи в кабінеті компанія AND випустила препарати для щоденного догляду. Препарати мають високу ефективність і надійність, що дозволяє проводити процедури самостійно в домашніх умовах. Такий підхід дає можливість зберегти досягнуті результати кабінетних процедур і продовжувати розпочате лікування.

Більш детальна інформація на сайті http://adnfanibenami.com/

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: