UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

07.06.2018

Конкурси «Солодкий тріумф» і «Тріумф упаковки» визначать кращих!

В рамках підготовки до Всеукраїнського тижня харчових технологій, однією зі складових якого є виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine, відбувся Професійний дегустаційний конкурс кондитерських виробів «Солодкий тріумф 2018» та Конкурс кондитерської упаковки «Тріумф упаковки 2018».
 
Свою продукцію представляли компанії: А Деліс, Грона, Каскад, Львівська майстерня шоколаду, Національний університет харчових технологій, Шполянський завод продтоварів.
 
Авторитетне журі оцінювало 41 зразок кондитерських виробів і 7 зразків упаковки. До складу експертної комісії увійшли фахівці з Міністерства аграрної політики України, Асоціації «Укркондпром», Державного департаменту захисту прав споживачів, Національного органу стандартизації «УкрНДНЦ», представники профільних вузів.
 
Приємно відзначити, що наші виробники слідують останнім тенденціям розвитку кондитерського ринку. Родзинкою конкурсу були оригінальні як за формою, так за смаковими якостями солодощі, які корисні для здоров'я: пастила, мармелад, драже з натуральних горіхів і ягід - мигдаль в малиновою пудрі, полуниця в білому шоколаді, чорна смородина в молочному шоколаді. Оцінювалася як традиційна кондитерська продукція - шоколад ручної роботи, цукерки, крекери, печиво, халва, так і продукція спеціального призначення для дієтичного харчування.
 
Як і завжди, кондитерська упаковка порадувала оригінальним дизайном, яскравими образами, зручністю користування.
 
Чекаємо результатів!
 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: