UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

05.09.2016

АкваТерра Шоу 2016

3-4 вересня у Виставковому Центрі «АККО Інтернешнл» відбувся спеціалізований захід зообізнесу, присвячений сучасній акваріумістиці і тераріумістиці «АкваТерра Шоу». Організатори заходу – Громадська організація «Об'єднання зообізнесу України» та Всеукраїнська Асоціація Акваріумістів.

«АкваТерра Шоу» проводиться для підтримки і розвитку акваріумістики і тераріумістики, а також для професійного спілкування фахівців.

Тематичні розділи заходу охоплюють акваріумістику, тераріумістику, декоративні і плавальні ставки, професійні та аматорські організації, спеціалізовану літературу і багато іншого.

На виставці були представлені унікально оформлені авторські акваріуми і колекції риб, проводилися навчальні семінари та майстер-класи від авторитетних фахівців. На виставці можна було дізнатися останні новини аква-терра бізнесу, побачити новинки та отримати консультації фахівців.

У рамках виставки працювала секція підтримки українських риборозвідників і тих, хто вирощує акваріумні і тераріумні рослини, розводить тераріумних тварин. Крім цього, проходили семінари українських та зарубіжних авторитетних фахівців в області акваріумістики і тераріумістики. Порадували відвідувачів шоу–заходи для дорослих і дітей, пов'язані з акваріумними хобі.

Гості виставки змогли отримати практичні поради щодо підбору акваріума, оснащення тераріума і догляду за ставками, дізнатися, як правильно утримувати і вирощувати акваріумних та ставкових риб, боротися з хворобами риб, підтримувати оптимальний водний баланс в акваріумах і біотопах. Бажаючі змогли придбати різні приладдя для заняття акваріумістикою, створення тераріуму, отримати рекомендації з годівлі та догляду за водними мешканцями і замовити акваріумний дизайн.

Захід проходив у форматі «сімейне відвідування вихідного дня» і був розрахований на колекціонерів і просто любителів тварин, а також на широкі кола акваріумістів-любителів і фахівців-біологів, що займаються утриманням і розведенням акваріумних риб в акваріумах і ставках.

Детальніше: www.aquaterrashow.com.ua

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: