UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

12.04.2018

Колектив «АККО Інтернешнл» висадив ділянку лісу!

Колектив виставкової компанії «АККО Інтернешнл» взяв участь у всеукраїнській акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». У Боярському лісництві біля Києва ми висаджували ліс на ділянці площею 1,5 гектари.

11 квітня разом із партнерами з Української Асоціації Деревообробного Обладнання (УАДО) та студентами НУБіП ми приїхали до Боярського лісництва неподалік від Києва. Тут наша велика і дружня команда отримала в роботу чималу ділянку площею 1,5 гектари. Саме тут, на місці, де нещодавно пройшло планове вирубування лісу, мала з'явитися нова науково-дослідна ділянка. Тобто, висаджені нами молоді дерева будуть не лише частиною нових лісових площ, але і допоможуть лісівникам досліджувати вплив різних порід дерев одне на одного.

Пройшовши інструктаж, до речі дуже цікавий, ми взялися до роботи і рядок за рядком висаджували сосну звичайну, модрину європейську, дуби та ясені, придбання яких спонсорували члени УАДО. І вже за кілька годин ми змогли оцінити чималий масштаб виконаних робіт.

Хоча колектив «АККО Інтернешнл» звичний до садово-паркових робіт, адже щороку проводить толоки у парку ім. Пушкіна, але створення нового лісу було враженням дійсно новим і напрочуд приємним. Ми дійсно відчули,  що майбутнє лісу саме в наших руках і залишали свою робочу ділянку з теплими відчуттями і сподіваннями на те, що цей ліс виросте могутнім!

Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках» проходить в Україні вже 12 років за ініціативи Державного агентства лісових ресурсів. Щоб стати її учасником достатнього одного бажання! Будь-які компанії чи просто небайдужі громадяни можуть долучитися до створення нових українських лісів.

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: