UA | RU | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

13.09.2016

Відкрився Всеукраїнський тиждень харчових технологій

Відкрився Всеукраїнський тиждень харчових технологій, головною складовою якого є виставки Inprodmash & Upakovka. Крім того, до нього увійшли виставки кондитерської та хлібопекарної промисловості Sweets & Bakery Ukraine.

В офіційній церемонії відкриття взяли участь:

  • Володимир Лапа - голова Держпродспоживслужби України;
  • Микола Мороз - директор Департаменту продовольства Мінагрополітики;
  • Микола Кваша - директор Департаменту тваринництва Мінагрополітики;
  • Каролін Спаанс - радник з питань сільського господарства Посольства Нідерландів;
  • Зафер Кірмізітас - представник колективного організатора турецької експозиції;
  • Олександр Васильченко - генеральний директор Об'єднання «Укрхлібпром»;
  • Василь Бондаренко - голова правління Національної асоціації «Укрмолпром»;
  • Володимир Попов - голова правління Національної асоціації «Укрм'ясо»;
  • Юрій Кожанов - віце-президент Національної асоціації «Укркондпром»;
  • Тамара Нагайцева - генеральний директор Національної асоціації «Укрконсервмолоко»;
  • Микола Лавриненко - в.о. генерального директора ПРАТ «Укрпиво»;
  • Володимир Хареба - академік, секретар Відділення продовольства НААН України.

Виступаючі відзначили важливість проведення такого галузевого форуму, який об'єднує на одному майданчику постачальників технологій і виробників харчової продукції. Виставки дають можливість продемонструвати широкому колу фахівців новітні розробки, сприяють розвитку ділових стосунків.

Іноземні гості у своєму привітанні звернули увагу на те, що голландські і турецькі підприємці бачать перспективи українського харчового ринку і тому везуть сюди свої інноваційні технології.

Цього року відкриття пройшло в не зовсім традиційному форматі. Після привітання офіційних осіб відбулося нагородження переможців дегустаційних конкурсів, які відбулися напередодні виставкового форуму - конкурсу хлібобулочних виробів та конкурсу молочної продукції. Переможцям конкурсів було подвійно приємно приймати нагороди тому, що їх праця була високо оцінена фахівцями і презентована широкому колу відвідувачів виставок.

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: