UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

06.06.2016

Святкування 10-річчя клініки «НАДІЯ» - «НАДІЯ Є!»

5 червня клініка репродуктивної медицини «Надія» провела у Виставковому Центрі «АККО Інтернешнл» акцію на честь свого 10-річчя – величезне розважальне шоу для діточок!

Відвідувачів заходу очікувала яскрава концертна програма за участю дорослих і дитячих популярних колективів, циркових артистів, дітей-учасників телевізійних шоу-проектів, безліч квестів, інтерактивних ігор та атракціонів, а також виступи «Дітей «Надії».

Для маленьких та юних гостей свята працювало «Місто майстрів». Дітям можна було безкоштовно відвідати близько 20-ти різних майстер-класів, зокрема, по створенню ляльки-мотанки та валянню іграшки, плетіння з соломки і т. п. Також протягом дня можна було навчитися робити листівки-вишиванки, ліпити з глини та солоного тіста, створювати прикраси і фігурки з повсті, опанувати мистецтво орігамі, пісочну анімацію, техніку декупажу та квілінгу і відвідати дивовижне шоу «Весела наука».

Довідка:

Клініка репродуктивної медицини «Надія» була створена в 2006 році фахівцями, що мають багатий досвід у лікуванні безпліддя методами допоміжних репродуктивних технологій. Провідні фахівці клініки сміливо можуть бути названі піонерами цього напрямку в Україні.

Основні напрямки діяльності клініки:

  • допоміжні репродуктивні технології;
  • пренатальна діагностика;
  • амбулаторна акушерсько-гінекологічна допомога (спостереження вагітності та гінекологічні консультації);
  • оперативна гінекологія.

Детальныше

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: