UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

07.11.2016

Сталева Грань 2016

5-6 листопада 2016 року у Виставковому Центрі «АККО Інтернешнл» відбулося XVII Міжнародне ножове шоу «Сталева Грань».

Головною метою заходу є розвиток ножовий культури та ознайомлення з світовими шедеврами різних майстрів як сучасності, так і минулого. Ножове шоу в Києві надає всебічну інформацію про майстрів ножової справи України і зарубіжжя. «Сталева Грань» є місцем зустрічі і спілкування колекціонерів, майстрів і знавців клинкових виробів з новачками, які цікавляться ножами, їх історією і виробництвом.

Цього року перший день роботи ножового шоу «Сталева грань» був присвячений Всесвітньому дню чоловіків.

Програма шоу включала майстер-класи від представників Гільдії майстрів «КОЛО», Центру традиційного ковальського ремесла і коваля Святослава Фецінця, які проводилися паралельно на відкритому майданчику перед ВЦ «АККО Інтернешнл». На першому майстри показали майстер-клас з кування, на другому – з виготовлення кресала. Крім того, на відвідувачів чекав невеличкий конкурс, переможці якого отримали незабутні призи від ковалів України.

Також, традиційно працювало місто майстрів, де можна було не тільки побачити роботу професіоналів ножової, ковальської, гончарної справи та інших народних ремесел, але й спробувати себе у ролі гончара, коваля, заточувальника і т. п. Відвідувачі мали унікальну можливість відвідати велику кількість тренінгів і майстер-класів як з бойових мистецтв, так і з медицини.

Крім того, в рамках «Сталевої грані» проводилась низка різноманітних виступів і конкурсів з призами. Клуб історичної реконструкції «РОСИЧІ», Гільдія Дуельного Фехтування і Школа історичного фехтування «Айна Бера» виступили з показовими номерами і провели інтерактиви з дорослими і дітьми.

«Сталева грань» – це подія для захоплених людей, що цінують клинкові вироби, що не схожа на звичайну виставку. Це, насамперед, можливість живого спілкування з цікавими людьми, а також шоу, насичене майстер-класами, конкурсами, лекціями, виступами та змаганнями.

Детальніше

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: