UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

25.04.2016

Сталева Грань 2016

23-24 квітня 2016 року у Виставковому Центрі «АККО Інтернешнл» відбулося XVI Міжнародне ножове шоу «Сталева Грань».

Головною метою заходу є розвиток ножовий культури та ознайомлення з світовими шедеврами різних майстрів як сучасності, так і минулого. Ножове шоу в Києві надає всебічну інформацію про майстрів ножової справи України і зарубіжжя, будучи місцем зустрічі і спілкування колекціонерів, майстрів і знавців клинкових виробів з новачками, які цікавляться ножами, їх історією і виробництвом. Саме тому «Сталева грань» є законодавцем моди в українських тенденціях ножової справи.

Цього рокуофіційне відкриття заходу, а також лекції та практичні майстер-класи від відомого не тільки в Україні, але й у багатьох країнах світу майстра Богдана Попова були присвячені Дню Землі. Програма шоу включала «Мандрівну школу кування та екології», де можна було отримати знання про те, як кувати в гармонії з природою і як забезпечити себе паливом та енергією і, при цьому, зберігати навколишнє середовище, практикум «Справжній кований ніж» від Богдана Попова, в рамках якого майстер продемонстрував, як можна викувати ніж без застосування сучасних електроінструментів, а також велика кількість інших тренінгів і майстер-класів як з бойових мистецтв, так і по медицині та туризму.

В рамках заходу ковалі України (великим колективом) викували ножі для учасників експедицій, які працюють на станції ім. Вернадського в Антарктиді. Представники Національного антарктичного наукового центру також були присутні під час кування, щоб передати готовий інструмент полярникам, які вивчають нашу планету та її аномалії в складних умовах.

На XVI ножовому шоу «Сталева Грань» традиційно працювало місто майстрів, де можна було не тільки побачити роботу професіоналів ножової, ковальської, гончарної справ та інших народних ремесел, але і спробувати щось зробити самому. Відвідувачі також мали унікальну можливість навчитися стрільбі з традиційного спортивного і блочного лука, взяти участь у змаганнях зі страйкболу і взяти участь в турнірах для дітей «щит – меч» і навіть осягнути мистецтво стрижки, побачивши роботу кращих майстрів салонів «Лонда».

У суботу, 23 квітня, були проведені практичні семінари для Національної Поліції України.

Відвідувачів також очікувала велика кількість різноманітних виступів і конкурсів з тематичними призами від організаторів. Цього разу представники клубів історичних реконструкцій великими складами команд демонстрували свою майстерність. Клуб історичної реконструкції «РОСИЧІ», Гільдія Дуельного Фехтування і Школа історичного фехтування «Айна Бера» виступили з показовими номерами і провели інтерактиви з дорослими і дітьми.

«Сталева грань» – це подія для захоплених людей, що цінують клинкові вироби, яка не схоже на звичайну виставку. Це, насамперед, можливість живого спілкування з цікавими людьми, а також шоу, насичене майстер-класами, конкурсами, лекціями, виступами та змаганнями.

Детальніше

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: