UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
  • НОВИНИ

НОВИНИ

08.07.2016

В Україну приходить ММА-шоу світового рівня «Я – чемпіон»

8 липня у турнірі «Я – чемпіон» на території Виставкового Центру «АККО Інтернешнл» у сутичці зійшлися бійці, імена яких до недавнього часу були відомі лише невеликому колу цінителів змішаних бойових мистецтв, а зараз мають всі шанси стати головним відкриттям для любителів жорстких видів спорту. Кількість їх титулів вражає – серед них є чемпіони світу і Європи та багаторазові переможці українських змагань.

Організатори, – промоутерська компанія VPC, – розраховують, що цей захід дозволить вивести ММА в Україні на зовсім інший рівень. До недавнього часу подібні заходи були знайомі українцям тільки за закордонними промоушенами на кшталт Ultimate fighting championship, а то і зовсім залишалися «за кадром». Спортивній організації з Лас-Вегаса вдалося домогтися того, що зараз бої учасників рейтингу UFC складають серйозну конкуренцію більш звичним видам спорту, а кількість заходів вже давно перевалила за три сотні. Не менш амбітне завдання, але для України, ставить перед собою і київська VPC, яка організовує безпрецедентний за українськими мірками захід.

Ситуація, що склалася в Україні з бойовими мистецтвами на сьогоднішній день, досить суперечлива. З одного боку бокс, як і раніше, займає майже монопольне становище в медіапросторі. У той же час, у публіки є запит на щось більш динамічне, більш зухвале і жорстке, словом, на якісне бійцівське шоу, обтяжене мінімальною кількістю рамок і умовностей.

До того ж, українська школа бойових мистецтв виховує десятки, якщо не сотні високомотивованих бійців, які, незважаючи на часом складні матеріальні умови, можуть скласти серйозну конкуренцію своїм закордонним суперникам. Найкращим аргументом на користь цього є призи, які представники України стабільно забирають на змаганнях у різних видах єдиноборств – від самбо, муай-тай і джиу-джитсу до військово-спортивного багатоборства. Але для того, щоб їх майстерність і воля до перемоги не просто перетворилися на рядок сухої статистики, а змогли привернути увагу широкої публіки до цього виду спорту, потрібно, щоб вони стали частиною видовища.

«Виступи топових бійців ММА збирають повні зали і мільйони переглядів на youtube. В Україні, незважаючи на те, що рівень наших хлопців нітрохи не нижчий, ця історія поки що досі нерозвинена. Ми маємо намір цю ситуацію виправити на турнірі «Я – чемпіон». Для цього ми зібрали вісім перспективних бійців, кожен з яких кров'ю і потом прокладав свій шлях на серйозну арену. І зараз просто дамо їм можливість показати все, на що вони здатні», – коментує представник VPC.

За його словами, для того, щоб ММА в Україні отримало новий поштовх до розвитку, досить перейняти кращі зразки зарубіжних бійцівських шоу і познайомити з ними українську аудиторію.

Вісім бійців зійшлися в непримиренній сутичці за титул від компанії VPC.

Вісім кутів рингу сконцентрували в собі лють і волю до перемоги.

Змагання припало до смаку не тільки тим, хто давно стежить за розвитком цього спорту, але і людям, які шукають вихід за межі повсякденності.

Джерело: http://mma.sport.ua

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: